حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

بولتون: ترامپ در صورت انتخاب مجدد از ناتو خارج می‌شود

مشاور امنیت ملی اسبق آمریکا گفته چنانچه دونالد ترامپ بار دیگر به عنوان رئیس‌جمهور انتخاب شود از ائتلاف ناتو خارج خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۵ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 25
کد خبر: ۱۷۴۳۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، جان بولتون، مشاور امنیت ملی سابق کاخ سفید گفته چنانچه دونالد ترامپ بار دیگر به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا انتخاب شود واشنگتن را از ائتلاف ناتو خارج خواهد کرد.

 

بولتون در مصاحبه‌ای با روزنامه واشنگتن‌پست گفت: «اگر ترامپ مجدداً به ریاست‌جمهوری انتخاب شود فکر می‌کنم از ناتو خارج شود.»

 

بولتون که بعد از اخراجش از دولت ترامپ به یکی از منتقدان سرسخت او تبدیل شده همچنین گفت که پایبندی حزب جمهوری‌خواه به ترامپ، بازرترین شکل خودکشی سیاسی یک حزب در طول تاریخ است.

 

بولتون ماه پیش اعلام کرد قصد دارد در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ نامزد شود تا اجازه ندهد دونالد ترامپ بار دیگر وارد کاخ سفید شود.

 

بولتون که زمانی از سوی ترامپ لقب «آقای خشن» گرفته بود گفت که محور تبلیغات انتخاباتی‌اش را روی اتخاذ سیاست‌های سخت‌گیرانه‌تر در قبال روسیه و چین قرار خواهد داد.

 

بولتون در یک مصاحبه گفت: «من وارد رقابت می‌شوم تا نامزدی [حزب جمهوری‌خواه] را به دست بیاورم و این کار را در وهله اول به خاطر این انجام می‌دهم که ما به یک سیاست خارجی قوی‌تر نیاز داریم.»

 

وی اضافه کرد: «فکر می‌کنم اهمیت دارد نه فقط در مسکو بلکه در جاهایی مثل پکن این فهمیده شود که ستیزه‌جویی بدون دلیل علیه همسایگانتان چیزی نیست که ایالات متحده و متحدانش آن را تحمل کنند.»

 

بولتون در چند دهه گذشته یکی از چهره‌های ثابت و تندرو در میان مسئولان جمهوری‌خواه بوده است. او در دوران ریاست‌جمهوری رونالد ریگان، دستیار وزیر دادگستری بود. در دوران ریاست‌جمهوری جورج بوش پدر دستیار وزیر خارجه آمریکا بود و سپس در دوران بوش پسر هم به چندین سمت برگزیده شد.

 

بولتون در دوران ریاست‌جمهوری ترامپ از آوریل ۲۰۱۸ تا سپتامبر ۲۰۱۹ سمت مشاور امنیت ملی آمریکا را به عهده داشت. بولتون با ترامپ بر سر سیاست‌ها در خصوص ایران و افغانستان اختلاف داشت تا اینکه ترامپ با یک توییت او را از کارش برکنار کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار